Ons nederlands Team

Afi Koto

Afi Koto

Oprichtster

Afi Koto is voorzitter van stichting FEMME en Togolese van origine. Afi heeft nog steeds veel contact met haar familie en vrienden in Togo.

Mariëlle Hoogendoorn

Mariëlle Hoogendoorn

Secretaris

Mariëlle Hoogendoorn-van Reisen is secretaris van stichting FEMME. Mariëlle is de partner van Sander en ook in Togo geweest. De liefde voor Togo was geboren.

Sander Hoogendoorn

Sander Hoogendoorn

Penningmeester

Sander Hoogendoorn is penningmeester van stichting FEMME. Sanders broer is in 2007 les gaan geven in Togo en voor bijna een jaar vertrokken.

Dédé Adote

Dédé Adote

Teamlid

Tot haar 15e heeft zij in Togo gewoond en daarna heeft ze in Frankrijk gestudeerd. Inmiddels woont zij sinds 2013 in Nederland.

Ons Togolese Team

Kokumensha Koto

Kokumensha Koto

Voorzitter

Samen met hun lokale vrijwilligers o.a. Kokumensha Koto doen zij er alles aan om de meisjes in Togo te steunen bij het realiseren van een betere toekomst.

Esegbe Ayivi-Bidi

Esegbe Ayivi-Bidi

Penningmeester

Samen met hun lokale vrijwilligers o.a. Esegbe Ayivi-Bidi doen zij er alles aan om de meisjes in Togo te steunen bij het realiseren van een betere toekomst.

Lucas Komi Nyagbe

Lucas Komi Nyagbe

Vrijwilliger

Samen met hun lokale vrijwilligers o.a. Lucas Komi Nyagbe doen zij er alles aan om de meisjes in Togo te steunen bij het realiseren van een betere toekomst.

Seyram Gbokli

Seyram Gbokli

Vrijwilliger

Samen met hun lokale vrijwilligers o.a. Seyram Gbokli doen zij er alles aan om de meisjes in Togo te steunen bij het realiseren van een betere toekomst.